Fashion&Beauty

Bow Down: 2016 kunne blive Beyoncés bedste år længe

Ikke nok med at Beyonce har beriget os med en verdensturné, hvor hun lægger vejen forbi Danmark d. 24. juli i Parken, så er vi måske også så heldige, at vi bliver forkælede med hele TO Beyoncé-udgivelser i år.

Rygterne har sviret omkring, at Beyoncé udsender sin kommende soloplade til april, hvilket ville være ret perfekt timing, så vi kan nå og lære alle sangene inden hendes koncert i Parken.

Derudover siges det også, at Queen B udsender en plade i år med sin mand i gennem snart 8 år, Jay Z. Denne fælles plade har været på tale i gennem længere tid, men nu får vi måske snart lov til at høre materialet, som allerede blev teaset en smule for os i singlen ”On The Run” tilbage i 2014 – guess good things take time!

LÆS OGSÅ: Beyonce giver koncert i Danmark

Beyoncé udsendte fornyligt sin single ”Formation”, der har fået både ros og kritik, grundet singlens politiske budskab. Det bliver derfor spændende at se, om de politiske budskaber fortsætter på de kommende udgivelser.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *