Fashion&Beauty

Caroline Berg EriksenX BIANCO

ChriChri var igår til den eksklusive lancering af skokollektionen Perfect imperfection på D’angleterre. Kollektionen er et samarbejde mellem Bianco og den norske it-girl, livstilsblogger og fodboldfrue Caroline Berg Eriksen.
Kollektionen er særdeles sofistikeret, bestående af fem forskellige styles i et feminint design. Skoene egner sig hver især til forskellige lejligheder, og vi på redaktionen er enige om at vi bare må eje to par minimum! Udover endelig at se kollektionen blev vi selvfølgelig rigelig forkælet “in the girly way”


Kollektionen består af fem styles i farverne, sort, beige, creme og orange. Tre af Carolines smukke styles kommer i hele to farver – vil I også gerne have fingrene i de elegante sko, kan hele kollektionen købes i udvalgte Bianco-butikker og på Bianco.com fra den 3. marts. Priserne er fra 699,- til 1199,-

Pssst… vil I gerne se hele Perfect imperfection kollektionen? Så se med når smukke Caroline viser sine sko frem, og fortæller om tankerne bag – lige her:

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *