Fallulah går i MØ og Oh Lands fodspor – ude med nyt album

Så er der godt nye til alle Fallulah fans! Den Dansk-rumænske sangerinde er nemlig ude med et nyt album.

Fallulah udgav i 2010 sit debut-album ‘The Black Cat Neighbourhood’og brød for alvor igennem i 2011 med med sangen ‘Out of It’ til komedieserien ‘Lykke’ på TV2. I 2013 fulgte det mere stille album ‘Escapism’, og nu er Fallulah igen aktuel med et nyt album ‘Perfect Tense’, der udkommer internationalt idag, d. 26. feb. 2016.

Om ‘Perfect Tense’ fortæller Fallulah til kultursitet The 405: ‘Jeg er ligeglad med at være perfekt og er nået frem til, at fejlene er meget mere interessante. Forhåbentlig vil det skinne igennem som et opløftende omkvæd og give inspiration til, at folk går efter det, de vil, selvom de ikke er perfekte.’

Falullah går med sin internationale udgivelse i MØ og Oh Lands fodspor, der begge har fået stor succes ude for Danmark. Til at hjælpe sig har Fallulah allieret sig med den anerkendte producer, engelske Liam Howe, der er kendt for at have produceret for stjerner som bl.a. Lana Del Rey.

Fallulah er en af de seje kvindelige artister du kan opleve i Store Vega d. 8 marts, hvor man fejre Kvindernes Internationale Kampdag. Der er lovet en stemningsfuld oplevelse når Fallulah går på scenen med sin sanselige musik i selskab med mange andre artister.
kilde: //kvinfo.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide