Nattens vilde optræden af Beyonce og Bruno! 

I nat løb en af de største, hvis ikke den største, sportsbegivenhed af stablen i USA, nemlig Super Bowl. Super Bowl er et af de mest sete events på verdensplan og er, udover finalen i amerikansk fodbold, kendt for at have de vildeste halftime shows med tidens største kunstnere. I år blev den amerikanske nationalsang sunget af Lady Gaga, mens Coldplay, Beyonce og Bruno var en del af halftime showet. Her fyrede de op for en vild performance, næsten så vild at den kostede Queen B. balancen. Hun reddede dog sig selv fra et fald, men det gik ikke seernes eller pressens øjne forbi. Kan du se det lille “ekstra” hop i hendes optræden? Kig med neden for:


LÆS OGSÅ: Se Lady Gagas vilde outfit under aftenes Super Bowl

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og