[single_post_category_name]

Vind smykker for 30.000 kroner – deltag her!

Diamonds are a girl’s best friend! – og vi på Team ChriChri kunne næsten ikke være mere enig!

På ChriChri er februar kærlighedens måned, den indeholder både vores kærlighed til mode, til musik, til udklædning, til The Oscars og så var der selvfølgelig også Valentines Day tidligere på måneden. Vi er fulde af kærlighed og den skal også deles med jer – alle I skønne kvinder! – Og vi er absolut ikke de eneste!

Dyrberg/Kern har lanceret en fantastisk kampagne. De hylder, i deres nye virale kampagne, fantastiske kvinder ved, at illustrere én af hverdagens heltinder. Hvis du ikke allerede har set den, så gå ind på www.DyrbergKern.dk og se den her: #DreamsCanReallyComeTrue – Vi er på redaktionen ellevilde med den!

Dyrnberg/Kern udtaler selv om kampagnen:

“Vi ønsker at stadfæste et element af DYRBERG/KERNs værdigrundlag – nemlig den, at kvinder er fantastiske, og at vi skal huske at støtte og takke hinanden. Derfor har vi valgt at producere en film, som viser blot én af hverdagens kvindelige helte, nemlig den enlige og hårdtarbejdende mor, der får både arbejde, børn og et socialt liv til at gå op i en højere enhed. Den simple handling at tage lækre smykker på, kan gøre den store forskel.”

Har du en heltinde du værdsætter ekstra meget, og gerne vil hylde?
Du kender hende sikkert allerede. Hun er der når det hele brænder på, når du trænger til en opmuntrende skulder, et velment klap bagi, og ikke mindst til at highfive og juble med, når vinden blæser i jeres retning. Det kan være din mor, din søster, din veninde, din nabo, eller måske den kollega der altid har den ekstra fornødne tid – så har du muligheden her, konkurrence løber resten af februar.

____________

Præmien er intet mindre end smykker fra Dyrberg/Kern til
deling, til en værdi af 30.000 kr.

____________ 


Alt du skal gøre er at gå ind på Dyrberg/Kerns hjemmeside www.DyrbergKern.dk –  klikke på hashtagget #DreamsCanReallyComeTrue og nominere netop dén kvinde, som du gerne vil takke og forkæle – Dyrberg/Kern trækker det heldige vinderpar i starten af marts måned! 

Vi skal i hvert fald ind og nominere heltinderne i vores liv! Sæt pris på hvad du har kært – og husk, Dreams Can Really Come True!

 

xxx
Team ChriChri

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide