[single_post_category_name]

Release: Simone Thorups Nye Babybog

I går afholdte ChriChri Journal, et bogforlag etableret af Christiane Schaumburg Müller og Sandie Nielsen, release arrangement for Simone Thorups første bog ’Barnets første Bog’.

____________

KØB ’BARNETS FØRSTE BOG’ I ROSA HER

KØB ’BARNETS FØRSTE BOG’ I BLÅ HER

KØB BABYKORT HER

____________

 

’Barnets første Bog’ er en klassisk scrapbog der kan dokumentere livet med en lille ny. Den rummer alle de allervigtigste informationer, følelser og minder fra barnets første år. Bogen er ligeledes fyldt med Simones fine børneillustrationer, der gør den til den perfekte gave til forårets nytilkommende babyer.
Realasen blev afholdt i de fine gamle CL. Seifert lokaler i Ny Adelgade og temaet var ligesom de to bøger lyseblåt og lyserødt.

Blandt gæsterne var mange af kvinderne kendt fra ChriChri universet, der alle havde taget deres børn med til fælles leg og masser af skøn slik fra Malaco. Gæsterne kunne nyde de fineste kager og macarons fra konditoriet Strangas og slukke tørsten i Vitamin Wells forårsdrik med jordbær og rabarber.

 

På ChriChri var vi glade for at få lov at være en del af denne fine dag, med masser af smil, leg og ikke mindst fantastisk selskab. Vi vil i den forbindelse også gerne takke de sponsorer, der gjorde dagen ekstra fin, faverig og velsmagende – TAK til: Strangas kager, Malaco slik, ChokoChokoYeah, Kims chips, Vitamin Well, Ecooking og Min Temafest.

Du kan købe Simones fine bog i boghandlere landet over samt se billeder og købe bogen online.

____________

KØB ’BARNETS FØRSTE BOG’ I ROSA HER

KØB ’BARNETS FØRSTE BOG’ I BLÅ HER

KØB BABYKORT HER

____________

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide