Becksöndergaard åbner pop-up-shop!

Siden 2003 har danske Becksöndergaard været kendt for sine feminine og farverige accessories, men når brandet i morgen åbner sin første butik i Københavns Lufthavn, går Becksöndergaard en helt ny og selvstændig vej. 

Fra torsdag d. 3. marts prøver Becksöndergaard nemlig kræfter med egne forretninger. “Pop-up-shoppen i Københavns Lufthavn er første skridt på vejen. Shoppen skal give lufthavnens rejsende gode gaveideer i smukt design – hvor lækker kvalitet vil være i fokus.
Becksöndergaard er i modebranchen blandt de førende, internationale accessory-brands i det mellemhøje markedssegment – og det nye butikskoncept er en del af brandets detailstrategi for de kommende år. 

Vi glæder os helt vild til at se den nye pop-up-shop i Københavns Lufthavn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet