[single_post_category_name]

Becksöndergaard åbner pop-up-shop!

Siden 2003 har danske Becksöndergaard været kendt for sine feminine og farverige accessories, men når brandet i morgen åbner sin første butik i Københavns Lufthavn, går Becksöndergaard en helt ny og selvstændig vej. 

Fra torsdag d. 3. marts prøver Becksöndergaard nemlig kræfter med egne forretninger. “Pop-up-shoppen i Københavns Lufthavn er første skridt på vejen. Shoppen skal give lufthavnens rejsende gode gaveideer i smukt design – hvor lækker kvalitet vil være i fokus.
Becksöndergaard er i modebranchen blandt de førende, internationale accessory-brands i det mellemhøje markedssegment – og det nye butikskoncept er en del af brandets detailstrategi for de kommende år. 

Vi glæder os helt vild til at se den nye pop-up-shop i Københavns Lufthavn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide