ChriChrisGorilla middag

‘The Honest Issue’ er lanceret – og det skulle fejres!
ChriChri redaktionen fejrede i går den længe ventede magasin udgivelse hos Gorilla i Kødbyen i København. Gorilla er en uformel, afslappet og super hyggelig restaurant, lige som vi ønskede.

Vi blev storforkælet med de lækreste middelhavsinspirerede småretter i snack størrelse. Retterne blev serveret løbende til deling ved bordet, og overraskede vidt lige fra østers, amerikanske sliders til basilikum is og tomat marmelade, så velsmagende og SÅ meget et hit! I mellem de mange serveringer – fik vi tøsesnakket, skålet og ikke mindst hygget os i stor stil – så dejligt og tiltrængt. Aftens samtaleemner var alt fra de uskrevne datingregler, den “nye” score-app ‘Happn’ til bryster. Bryster var aftenens største samtaleemne – off course! To af pigerne havde forinden middagen været til lancering af en ny bh-kollektion hos Triumph – and there you go – en stakkels taxachauffør måtte på vej til middagen lægge øre til alt fra de rigtige bh-størrelser til amme- og silikonebryster og emnet fortsatte aftenen ud. Hvem ved om der heraf udspringer en ny artikel 😉


Betjeningen var venlig og helt i top! Udover den på alle måder lækre servering, var vi særdeles glade for restaurantens drinks og ikke mindst vin! Dette resulterede i at vi hyggede ekstra længe, og først pejlede hjem ud på de sene nattetimer – UPS! På redaktionen er vi derfor er en smule groogy i dag, og skribenten lider i denne skrivende stund af voldsom hovedpine – TGIF! 😉

– MEEN det var det hele vær og vi overlever – Tak til Gorilla for de lækre omgivelser og den rare stemning.

xxx

Team ChriChri

 

 

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og