[single_post_category_name]

Eye Candy for the women: her er de 5 hotteste singler i København

Går du mon og undrer dig over hvor Mr. Right gemmer sig, eller er du allerede ramt af amors pil, uden at ane hvem ham den søde ved køledisken var? Bare rolig der er rigelig hjælp at hente hos diverse dating-apps, og netop nu har en af dem undersøgt, hvordan favoritterne så ser ud.

Happn er den første mobilapplikation, der fungerer således at mennesker der blot har passerer hinanden, er i stand til at finde hinanden igen. App’en giver tilladelse til, at andre kan holde øje med, hvor du befinder dig, – all the time! Applikationen sender en besked, når en anden Happn-bruger befinder sig i dit hood, er gået forbi dig og/eller oplysninger om hvor og hvornår I krydsede hinandens veje.

LÆS OGSÅ: Overvind ‘ghosting’ & tag kontrollen med 4 magiske sms’er

Til de uindviede kræver det dog, at I begge har “liked” hinanden for at kunne skrive sammen. Ligesom du måske kender fra Tinder, skal du først give Happn adgang til din Facebook-profil for at app’en virker. Dating-appen har for nylig undersøgt, hvilke profiler der charmer flest og har de mest likede profiler i storstaden.

Vi løfter sløret og giver et shout out for Københavns 5 hotteste single hunks – Way to go boys!

Anders, 35 år

Anders, 30 år

Jacob, 26 år

Lasse, 30 år

Uffe, 34 år

I Danmark har appen været tilgængelig siden april 2015 og vinder størst i storbyerne, hvor man misser mange potentielle dates, fordi det aldrig helt lykkes at rende ind i den eneste ene blandt så mange mennesker. Happn har over tolv millioner brugere på verdensplan. 

Enjoy your weekend girls! 😉

xxx

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide