[single_post_category_name]

H&M som trendsetter  Første modeshow i Paris

H&M afholdte i går aftes deres H&M Studio AW16- Show i det smukke og historiske Bourse de Commerce i Paris. H&M har for alvor slået sig fast som fashion brand, og er i høj grad med til at skabe moden. De har gennem tiden samarbejdet med nogle af modes største designere, hvilket har skabt enorm hype omkring det svenske mærke. Igår var ingen undtagelse og det betød også at Emma Roberts, Ciara og Kate Mara var blandt de gæster, der overværede showet. Inspirationskilden var stærke kvinder og skønheden ved individualitet.

Modellerne var alle iført tøj der fremhævede deres personlige kvindelige og individualitet og figurer. Der var da heller ikke skruet ned for ambitionerne på catwalken, der både blev betrådt af modeller som Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park og Hari Nef. var iført styles, udtryk. Modeshowet blev holdt på en specialbygget catwalk formet som en klar, is belagt sø for at vise naturens indflydelse på kollektionen.
Mens modens største kvinder sa på førsterække kunne H&M’s globale publikum følge med live via studio.hm.com.

H&M Studio er sæsonens hovedkollektion fra H&M med eget dedikeret designteam. Kollektionen er en limited edition-kollektion og vil blive solgt i 200 butikker og online fra den 8. september.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide