Nu vil vi kun Playpilot and Chill

Playpilot lader dig udforske og følge hele markedets udbud via én og samme tjeneste. Ved at indstille hvilke streamingtjenester man har adgang til og ved at følge sine favorittitler, kan brugerne opbygge et personligt play-feed, med det bedste indhold fra de danske gratis – og betalingstjenester.

I dag lanceres Playpilot – en ny gratistjeneste, der samler alt videoindhold fra de danske streamingtjenester under ét og samme tag.

De to grundlæggere fik idéen, efter de havde oplevet, hvor besværligt og tidskrævende det kunne være at navigere i de mange tjenester. Tjenesten kan nemmest beskrives som en Spotify for video, men med én vigtig undtagelse. Indholdet streames nemlig ikke direkte i tjenesten, men brugerne sendes i stedet nemt og hurtigt videre til de respektive streamingtjenesters platform når de vil se noget.

LÆS OGSÅ: Vind billetter til Rihanna koncert

Playpilot giver hurtig og nem adgang til film, serier og tv-programmer, uanset om indholdet ligger på for eksempel TV2Play, Viaplay eller Netflix.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide