Fashion&Beauty

J.Co’s hylende morsomme interview med J.Lo 

Ugens Carpool Karaoke er kørt til ‘The block’ for at give den smukke diva Jenny et lift. Den engelske talkshowvært James Corden selvudnævnt J.Co, interviewer denne gang den guddommelige latinamerikanske diva og Christianes største girlcrush nemlig -Jennifer Lopez også kendt som J.Lo.

Som altid er der højt humør med Corden bag rette, sammen synger de en lille håndfuld af Jlo hits – “Jenny from the block”, “Dance the night away” mm. – men rigtig sjovt bliver det, da de to kommer lidt yderligere omkring. Her bliver det afsløret, hvorvidt J.lo’s numse er forsikret eller ej og under turen falder samtalen også på hvilke kendisser sangerinden har under sine kontakter på telefonen, bl.a. får lækre Leonardo DiCaprio tilsendt en lille slibrig sms.

Det er ingen hemmelighed at vi er vilde med James Corden og ikke mindst hans i denne omgang vanvittige smukke gæst! Vi ELSKER kombinationen!

Se med her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *