Så er det i morgen at Simone Thorups babybog – & kort udkommer!

Så er det i morgen, at én af vores yndlingsillustratorer, Simone Thorup Eriksen, udkommer med sin første bog “Barnets første bog” og dertilhørende “Babykort”. Bogen og kortene udgives af ChriChris eget forlag, ChriChri Journal, i samarbejde med People’s Press – og behøver vi sige at vi glæder os helt vildt?!

Barnets første bog er en klassisk scrapbog, som kan rumme alle de allervigtigste informationer, følelser og minder fra dit barns første år. Og den er selvfølgelig gennemillustreret, med Simone Thorup Eriksens populære stil og meget nuttede elefant, som vi ikke kan få nok af! Bogen udkommer med 2 forskellige omslag. – én i blå og én i rosa, med det smukkeste guldfolie. 

Udover Barnets første bog udgiver Simone også sin egen version af de populære milestone-kort, som kan bruges til at fotografere din baby igennem alle de tidligste udviklingstrin. Simones Babykort kan bruges til at skabe de perfekte, mindeværdige fotos – hvad enten det er til Instagram eller julekortet til mormor!

__________

Du kan forudbestille både Barnets første bog og Babykort lige her
– og være én af de første til at modtage de fine nye produkter, som udkommer i morgen d. 16. marts.

__________


 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide