[single_post_category_name]

Simone Thorup Eriksen udgiver “Barnets første bog” & “Babykort”

Simone Thorup Eriksen er en af de dygtigste børneillustratorer vi kender. Vi har tidligere skrevet om hendes fine værker bl.a. her, her og her – og nu er hun endelig aktuel med sine første bøger og kort, som udkommer d. 16. marts!

Barnets første bog er navnet på Simone Thorup Eriksens første bog, som er udgivet af ChriChris eget forlag, ChriChri Journal i samarbejde med People’s Press.

LÆS OGSÅ: Christiane: Jeg er en sucker for babyting!

Bogen er en klassisk scrapbog, som kan rumme alle de allervigtigste informationer, følelser og minder fra dit barns første år. Og den er selvfølgelig gennemillustreret, med Simone Thorup Eriksens populære stil og meget nuttede elefant, som vi ikke kan få nok af! Bogen kommer med 2 forskellige omslag. – én i blå og én i rosa.

Udover Barnets første bog udgiver Simone også sin egen version af de populære milestone-kort, som kan bruges til at fotografere din baby igennem alle de tidligste udviklingstrin. Simones Babykort kan bruges til at skabe de perfekte, mindeværdige fotos – hvad enten det er til Instagram eller julekortet til mormor!

__________

Du kan lige nu forudbestille både Barnets første bog og Babykort lige her

__________

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide