Fashion&Beauty

”Undskyld, må jeg tage dig på brysterne?”

I går var Team ChriChri til event hos Triumph i forbindelse med lanceringen af tre nye shaping bh’er: Magic boost kollektionen.
Til eventen fortalte Triumph, at de havde lavet en omfattende undersøgelse hvor over 6.000 kvinder i Europa havde deltaget. Undersøgelsen viste mange ting omkring kvinders undertøjsvaner og  vores følelser i forbindelse med dette. Det vi bed fast i ved undersøgelsen er, at vi kvinder hovedsageligt ikke køber nyt undertøj for at please vores kæreste eller mand. Vi køber det for vores egen skyld – fordi at godt undertøj inderst inde, giver os selvtillid og gør vores dag bedre. 


“Vi kvinder hovedsageligt ikke køber nyt undertøj for at please
vores kæreste eller mand”

Triumph opfordrer desuden alle kvinder til blive målt da 1 ud af 3 kvinder, faktisk går med den forkerte bh størrelse. Du kan gratis blive målt i alle Triumphs butikker.
Team ChriChri fik også både målt, holdt og løftet vores bryster i går af Triumphs kyndige personale – og rigtig nok, gik 1 ud af 3 af os med den forkerte bh størrelse. 

Magic boots kollektionen indeholder tre shaping modeller: shape-up, lift-up og push-up. Så der er noget til et hver barm, om du ønsker fylde, løft eller blot en naturlig barm.

Du kan finde nærmeste forhandler her. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *