[single_post_category_name]

5 ting du ikke vidste om Beyoncé

Hun er en rollemodel for rigtig mange piger i hele verden! Hun både danser og synger som en drøm. Hvem vil ikke vide lidt mere om hende? Her er 5 ting du måske ikke vidste om Beyoncé!

#1
Mens mange artister bruger et såkaldt kunstner navn, er Beyoncé faktisk dét navn, hun fik da hun blev født. Beyoncés mors (Tina Knowles) oprindelige pigenavn var Beyincé. Men da hun ikke syntes at der var nok drengebørn i familien til at bevare efternavnet, valgte hun at navngive sit barn Beyoncé, som er en variation af Beyincé.

#2
Det var faktisk Beyoncés barndoms danselærer, som opdagede Beyoncés sangtalent. Hun nynnede en sang, og Beyoncé fuldendte sangen. Danselæren var blown away, og bad Beyonce om at synge den igen. Hun skulle lokkes med en dollar, før hun ville gøre det igen, da hun var meget genert.

#3
I 2008 spillede Beyoncé rollen som Etta James i filmen Caddillac Records (2008). Etta James åbnede en anonym afvænningsklinik i Brooklyn. Imens Beyoncé forberedte sig til rollen, besøgte hun den oprindelige klinik, hvor hun kom i snak med kvinderne på klinikken. Hun blev så inspireret, at hun derfor valgte at donere alle de indtægter, hun tjente for at spille med i filmen til afvænningsklinikken.

#4
Beyoncé udgav sit 4. album, ”4”, i 2011. Albummet hedder ikke kun ”4” af den grund. Tallet 4 er helt specielt for Beyonce, fordi hun har mange personlige ting forbundet med tallet. Det er den dag hun blev født. Hendes mors og mands fødselsdag og mange af hendes venners fødselsdag er ligeledes d. 4.
D. 4 april er Jay-Z og Beyoncés bryllupsdag, hvilket de også har tatoveret på deres ringefingre med romertal. Rumor has it, deres datters mellemnavn, Ivy, er endda en variation af romertallet IV, som selvfølgelig betyder 4!

#5
Under MTV Video Music Awards 2011 afslørede Beyoncé sin graviditet da hun optrådte med sangen ”Love on Top” . ”I want you to feel the love that’s growing inside of me” sagde hun, imens hun kørte hånden hen over maven. Hendes afsløring lavede faktisk Guinness World Record for mest tweetede event pr. sekund!

LÆS OGSÅ: Chris Brown udkommer med ny dokumentar om volden mod Rihanna

LÆS OGSÅ: 12 ting du (måske) ikke vidste om Gossip Girl-serien

Kilde: Vogue.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide