Batavus x ChriChri: Til lancering af de to nye cykler

I går var Team ChriChri med til at fejre lanceringen af de to nye cykler, som er designet i samarbejde med Batavus. Arrangementet blev holdt i de smukke lokaler i Paradehuset på Frederiksberg. Der blev nydt diverse lækkerier og drukket forfriskende drinks – den perfekte måde at afslutte onsdagens arbejdsdag på.

LÆS OGSÅ: Nu er den her: ChriChri cyklen!

Christiane holdte en fin tale, hvor begge cykler blev præsenteret:”Den grønne cykel er som den klassiske lille sorte, som man har hængende i skabet, hvor den pastelfarvet er for hende, som tør” – og her må vi give Christiane helt ret.
På cyklen er der også plads til en kopholder, som jo er ret vigtig, når man er på farten 😉
Vi er superstolte over samarbejdet med Batavus, og de to smukke cykler, som er kommet ud af det. Hvis I er lige så vilde med de to nye cykler, som vi er, så kan I læse mere om dem lige her.

Cyklerne er i handlen nu, og koster 6999,-. Find din nærmeste forhandler her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt