[single_post_category_name]

David Beckham i et kærligt hjørne

I søndags blev Victoria Beckham 42 år. I den anledning fejrede hun sin dag med sin mand og børn. Hendes mand, David Beckham, valgte at vise sin kærlighed til sin hustru på Instagram, hvor han postede det nedenstående billede til venstre med teksten: ”Happy Birthday to this beautiful passionate woman….. Have the most amazing day and let us spoil you because you deserve to be spoilt by your husband and our gorgeous children.. In 42 years you have been able to achieve so much and it feels you are only just starting …. Happy birthday we love you ❤️❤️❤️❤️❤️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeojames1234 @cruz_d_beckham”
Hvor sødt er det ikke lige??

LÆS OGSÅ: Supersingle – sådan finder du DIN kærlighed!

Billedet til højre blev postet af Victoria, som takkede sin familie for at fejre hende:

”Thank you to my beautiful husband and babies for making my day so special. I am so happy!! I ❤️ u all soooo much!! @davidbeckham @brooklynbeckham X kisses”

LÆS OGSÅ: 10 kendisforlovelser, der gik i vasken

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide