12 ting du (måske) ikke vidste om Gossip Girl-serien

Det er 4 år siden, at en vores absolutte yndlingsserier sluttede. Efter afslutningen har holdet bag serien afsløret mange små og ikke mindst sjove anekdoter! Vidste I eksempelvis, at episodes titel stammer fra et kendt ordspil eller film? Vi har samlet 13 sjove ting, du måske ikke vidste om Gossip Girl.

1. Dem, der castede skuespillerne til serien, kunne ikke lide Ed Westwick til at starte med.
De ville derfor ikke have ham til spille Chuck Bass og insisterede på, at “han mere lignede en seriemorder end en romantisk charmør”.

2. Hvis man virkelig vil have en rolle, må man være villig til lidt af hvert. Leighton Meester måtte farve sit naturlige blonde hår mørkt blot for at gå til audition til rollen som Blair Waldorf.

3. Penn Badgley, som spiller Dan Humphrey, var før Gossip Girl på nippet til at stoppe sin skuespilkarriere, fordi han ikke blev tilbudt roller. I sidste øjeblik fik han dog rollen som Dan Humphrey, hvilket fik ham til at fortsætte karrieren.

4. Michelle Trachtenberg var ikke det første valg til rollen som den bitchy Georgina Sparks. Oprindeligt var det faktisk Mischa Barton, der fik tilbudt rollen som Georgina, men hun afslog.

LÆS OGSÅ: Gossip Girl: Hvor er de nu?

5. Gossip Girl var på tegnebrættet en film i stedet for en serie, hvor rollen som Blair Waldorf var tiltænkt Lindsay Lohan. Da dette ikke lykkedes, valgte seriens bagmænd (der havde rettighederne til historieren) at henvende sig til Josh Schwartz for hereafter at omdanne idéen til en serie.

6. Serenas forsvundende far, William Baldwin, tog sin rolle meget alvorligt under indspilningerne. Derfor insisterede han på, at de to skuespillere ikke mødte hinanden, før kameraerne rullede, så de kunne få et mere realistisk, anstrengt forhold.

7. Penn Badgley/Dan Humphrey vidste ikke, at han var Gossip Girl under indspilningerne. Det var først natten til indspilningen af scenen, hvor Gossip Girl afsløres, at han blev informeret om dette.

8. Kristen Bell, den berygtede stemme gennem hele Gossip Girl, afslørede i sæson 6, at hun ville ønske, hun havde fået en større rolle i serien og måske til sidst vise sig at være Gossip Girl.

LÆS OGSÅ: Kanye vild med Bieber

9. Der er en Gossip Girl Tour. Serien er blevet så populær, at der er blevet oprettet en rundtur til de forskellige Gossip Girl locations i New York. Personerne bag er de samme, som i sin tid oprettede The Sex and The City Tour.

10. Lily van der Woodsen skulle have haft et andet navn. Oprindeligt blev hun navngivet Darla, men forfatterne ændrede det i sidste øjeblik.

11. Blair, Serena og Dan er de eneste karakterer, der er med i alle episoder af serien.

12. Hver episode er navngivet efter et kendt ordspil eller på titlen på en film.

LÆS OGSÅ: Eye Candy for the women

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og