Til premiere på Game of Thrones i Imperial

I går aftes var vi til premieren på den længeventede 6. Sæson af hitserien Game of Thrones. Spændingen var næsten ikke til at holde ud, da vi ankom til Imperial, med høje forventninger til aftenens afsnit.

HBO Nordic havde i samarbejde med Imperial, budt på premiere-visning i bedste stil, med popcorn, sodavand og M&M’s i lange baner. Det var tydeligt at alle fremmødte var mindst lige så spændte som os, da man kunne høre snakken i krogende gå på diverse teorier og rygter om sjette sæson.

Popcornene var blevet arrangeret på tre separate platforme – én til hver slægt, hhv. Team Lannister, Team Targaryen og Team Stark. Det var ikke helt til at se hvilket Team der var mest populært, og vi selv var da også rimelig splittede, så vi tog én af hver! Ups.

Inden vi ankom til Imperial, havde vi håbet på at der ville møde nogle seriøse GOT-fans op, da de har det med at give den hele armen med udklædning – og rigtigt nok, var et enkelt hold mødt op i komplette uniformer. Det var så skønt og sjovt at se!

LÆS OGSÅ: Game of Thrones sæson 6: Hvor var det nu vi kom fra? (spoiler-alert)

Før visningen gik igang, blev der afholdt en Game of Thrones Quiz – som vi desværre overhoved ikke vandt, hvorefter vi blev budt velkommen af en repræsentant fra HBO Nordic og fik en lille hilsen fra ingen mindre end vores egen Nikolaj Coster-Waldau. Han undskyldte for at han ikke kunne være med os, hvilket vi også var lidt kede af…

Afsnittet var, som forventet, ekstremt spændende – personer blev dræbt og vi blev efterladt med en længsel efter næste uges afsnit.

Har du endnu ikke fået set det nyeste afsnit af Game of Thrones? Så vil vi anbefale dig at gøre det hurtigst muligt. Og hvis du overhoved ikke har set noget af serien endnu, så brug den kommende weekend på at komme i gang – du vil blive overrasket over hvor mange afsnit man kan brage igennem, på sådan en enkelt dag, uden at få lyst til at stoppe!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og