[single_post_category_name]

Forkæl en kvinde i dit liv: Ses vi d. 8. maj?

Her på redaktionen er vi allerede i fuld gang med at forberede os på, hvordan vi skal forkæle vores mødre i næste weekend! Hvad med jer? 😉

Vi opfordrer jer til at joine os til Danmarks mest stylede kassecykeltour, der for første gang nogensinde bliver afholdt i København d. 8. maj. Her har du nemlig mulighed for at hylde din mor, søster eller bare veninde, som du synes trænger til forkælelse, ved at tage hende under armen og komme ud og se København på en lidt anderledes måde 😉  

Først til mølle, gratis billetter lige her!

ChriChri giver dig her helt eksklusivt mulighed for at deltage gratis i løbet. Du skal bare skynde dig ind på www.thepandoratour.dk og bruge koden ChriChriTPT. Team ChriChri sidder med i juryen – og vi håber selvfølgelig på at se en masse af jer fantastiske læsere!

The Pandora Tour er et helt igennem unikt event, der afvikles for første gang søndag den 8. maj 2016 kl. 11:00 med den skønne Szhirley som vært.

____________

Sådan deltager du 

1. Medbring din egen kassecykel, eller lej en cykel via The Pandora Tour.

2. Find dit team. Et team består af dig og den kvinde, du ønsker at hylde.

3. Bestil din gratis billet lige her med koden ChriChriTPT

4. Sådan skal du cykle: Ruten starter ved Østre Anlæg bag Statens Museum for Kunst og slutter samme sted. Man kører i et samlet felt afskærmet fra biler og busser, hvilket jo er fantastisk lækkert!

____________

Udover at nyde nogle dejlige timer i hinandens selskab er I samtidig med til at give børn i hele landet mulighed for flere oplevelser! For hver tilmeldt kassecykel til The Pandora Tour donerer Pandora kassecykler til institutioner og klubber, der arbejder med børn. PANDORA vil gøre det lettere for børn at komme ud og rundt sammen i hverdagen og dermed skabe grundlaget for flere fælles oplevelser. På www.thepandoratour.dk kan du helt frem til 1. aug. nominere en institution, som kan få glæde af en kassecykel.

Det kan du vinde!

På Danmarks mest stylede cykeltour er der selvfølgelig præmier for:

•   Bedst stylede kassecykel

•   Bedste team spirit

•   Bedste øjeblik delt med #thePANDORAtour

•   Bedste stil over målstregen

De fire vinderteams modtager hver et gavekort til PANDORA af 1.500 kr. pr. stk. 

Pssssst.. Vil du vide mere, leje en kassecykel ELLER – helt eksklusivt for ChriChris læsere – have fingrene i en GRATIS billet?? Gå ind på www.thepandoratour.dk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide