Nyt album ude fra pop-prinsessen, Ariana Grande

Vi ELSKER Ariana Grande, og vi bliver gang på gang forbavset over, hvordan så stor en stemme kan komme ud af så lille en kvinde! Hendes nye album “Dangerous Woman”, som udkom for bare 4 dage sidener intet mindre end f-a-n-t-a-s-t-i-s-k, og det er klart et must-hear, som man siger 😉

Alle sangene er tilgængelige på spotify, så nu er det bare tid til at sætte høretelefonerne i og lytte dig frem til din egen favorit. Vi er personligt helt vilde med bl.a. numrene “Moonlight”, “Into You” og “Dangerous Woman”, som du kan høre lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450