Balmain x Nike kollektionen: Se den her!

Det store modehus Balmain har før udgivet en kollektion i samarbejde med H&M, og som du nok husker, så gik alle fuldstændigt amok over den! Nu kommer Balmain på banen igen med et nyt samarbejde med Nike, og vi har samlet hele “NikeLab x Olivier Rousteing: Football Nouveau” sportskollektionen til dig lige her.

“Mode handler som regel om catwalks og glamour, men med Nike drejer det sig om atleterne og præstationerne. Det jeg elsker ved denne kollektion er, at vi har integreret den ikoniske stil ved fodbold om til en sportystil” udtaler designeren og direktøren bag Balmain, Olivier Rousteing. Han fortæller desuden til pressen, at han altid har haft et særligt forhold til fodbold, hvilket kollektionen tydeligt bærer præg af. Ligesom Balmains tidligere kollektioner er den designet i de velkendte sort/guld farver, så ingen er i tvivl om, at du bærer Balmain!

“Mode handler som regel om catwalks og glamour, men med Nike drejer det sig om atleterne og præstationerne. Det jeg elsker ved denne kollektion er, at vi har integreret den ikoniske stil ved fodbold om til en sportystil.”

Olivier Rousteing har også sørget for, at hvert design passer sammen både til kvinder og mænd, så du f.eks. kan matche din kæreste 😉

Kollektionen bliver tilgængelig allerede d. 2. juni, og du kan få fingrene i den lige her samt i udvalgte NikeLab stores.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide