Fashion&Beauty

Dagens grin: Carpool med Demi Lovato & Nick Jonas

Dagens grin: Carpool med Demi Lovato & Nick Jonas

Okay, hvis du ikke allerede har set det, så bliver du simpelthen nødt til det nu! Smukke Demi Lovato og Nick Jonas, først kendt fra Jonas Brothers, er sammen med i den nyeste carpool med vores yndlings vært, James Gordon, og det er h-i-l-a-r-i-o-u-s!

LÆS OGSÅ: J.Co’s hylende morsomme interview med J.Lo

De to kendisser åbner bl.a. op for, hvem de har datet (tidligere disneystjerner som Miley Cyrus og Selena Gomez bliver bl.a. nævnt) og fortæller om deres vildeste og virkelige sjove oplevelser med deres fans. Derudover slutter carpoolen af med intet mindre end en liveoptræden direkte på fortovet med James Gordon på “trommer”. 😉 

Se med her:

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *