H2O lancerer deres første fashion kollektion i dag! Se den her

Ja, du hørte rigtigt!! Sporty looket er det nye sort, og du kan style det op med en nederdel og en lille hel eller ned med sneakers og cap, lige som du lyster. H2O lancerer i dag deres første fashion kollektion – helt perfekt til sommeren!

Det er en unisex kollektion som består af bl.a. H2O ikoniske t-shirts, sweatshirts, badeshorts, klipklappere – og som noget helt nyt et track suit, som minder os lidt om 90’ernes camping-habit. Så hvis du mangler et godt argument for at tage kæresten under armen til en shoppingtur, så har du det her 😉 Kollektonen kan købes i dag både online og i nogle af landets bedste modebutikker, blandt andet Nørregaard på Strøget, Rezet Store, S.T. VALENTIN, Jill & Joy og Munk Store. You’re welcome!

Vi er helt ellevilde med, at H2O har beholdt deres bedste elementer fra fortiden med retro farver, striber og color blocking, og taget retro stilen til helt nye højder. Det sender os tilbage til 90’erne, og vi er blevet helt nostalgiske på redaktionen her fra morgenstunden. Vi kan slet ikke blive enige om, hvilke styles der er fedest, så vi har valgt at vise dig dem alle sammen. Nu er det bare at læne dig tilbage og beslutte hvilke favoritter der skal hænge i dit klædeskab. Happy hunting!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være