[single_post_category_name]

Lollys Laundry åbner deres første flagshipstore

Lollys Laundry inviterer dig LIGE NU indenfor i deres splinternye og allerførste flagshipstore på lækre, hippe Nørrebro. Du får muligheden for at komme helt tæt på det farverige og bohemian univers, som Lollys Laundry skaber for dig. 

Åbningen af butikken foregår i dag med cocktails, DJ og en masse gode åbningstilbud – så der er penge at spare og drinks at drikke, ladies 😉 Whats not to like?

Lollys Laundry er underspillet luksus, de fleste har råd til. Filosofien bag brandet er at skabe produkter, hvor kvalitet og pris hænger sammen. Tøjet giver frit spil for at style det op eller ned, alt efter om du er til det romantiske basis look eller et stærkt rock chick udtryk!


Butikken vil afspejle designeren, Kamilla Byriels (som bl.a. har sat sit præg på brands som Bruuns Bazaar og Stella Nova), sans for detaljer og gennemførte stil, så du ikke blot får præsenteret den nyeste kollektion på almindelig vis. Alt inventar til butikken er håndplukket af hende selv og indrettet som en fin dagligstue. Der er også rig mulighed for at købe dufte og accessories fra udvalgte brands! 

Hvor?
Guldbergsgade 7
2200 København N

Hvornår?
I dag – Fredag d. 20. maj, kl. 14:00 – kl. 20:00

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide