[single_post_category_name]

‘Prison Break’ lovers: Michael Scofield er tilbage!

Så blev vi bare alle sammen godt snydt, hva?! Her gik vi nedtrykte rundt med en klump i halsen og tårer i øjnene, hver gang vi mindes Prison Break’s sidste sæsonafslutning med den ultimative hottie Michael Scofield’s navn på en gravsten! Men nu er han tilbage ladies, og han er lige så sexet as ever.

Det viser sig nemlig, at Michael, spillet af Wentworth Miller, slet ikke døde af den eksplosion, han startede, da han befriede the love of his life, Dr. Sara Tancredi, spillet af Sarah Wayne Callies, fra fængslet – ja, han var rimelig prof. til det med at bryde ud af fængsler! Så vi hopper op og ned ved tanken om, at det viser sig, at Michael nu “bare” er fanget i en nyt fængsel i Marokko, som hans bror, Lincoln Burrows, spillet af Dominic Purcell, helt sikkert planlægger af bryde ham fri af. Han skylder ham vist nok også en tjeneste eller to, vil vi mene 😉

LÆS OGSÅ: Det allerførste talkshow nogensinde på Netflix: Premiere i dag!

Vi slipper angiveligt heller ikke for et gensyn med den usympatiske, voldige og modbydelige pædofile forbryder, Theodore Bagwell, spillet af Robert Knepper, som angiveligt er ham der overbringer den gode nyhed til Lincoln i begyndelsen. Men helt ærligt så elsker vi vist også, når der er nogen, som vi virkelig kan få lov at hade!

Den endelige præmieredato er endnu ikke offentliggjort, men du har mulighed for at se traileren allerede nu lige her, mens du venter i spænding på år 2017! Uuuuuha, vi kan slet ikke vente!!!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide