Fashion&Beauty

Det allerførste talkshow nogensinde på Netflix: Premiere i dag!

Netflix har i dag, onsdag d. 11 Maj, premiere på deres allerførste talkshow, Chelsea, nogensinde, og det ser hylende morsomt og underholdende ud – Vi skal i hvert fald følge med!

I spidsen for talkshowet er den kendte amerikanske tv-vært og kendte komiker, Chelsea Handler – deraf navnet, ‘Chelsea’. Hun har nemlig tidligere haft sit eget talkshow ‘Chelsea Lately’ på den amerikanske tv-kanal E!, men nu går hun globalt med Netflix, så vi også kan få glæden af hendes hudløst ærlige meninger, sarkastiske spørgsmål og underholdende jokes, når hun rejser verden rundt og oplever lidt af hvert! 

Talkshowet byder på en verdensomspændende rejse, hvor hun gæster lande lige fra Rusland, Japan, Mexico City til tværs over USA tilbage i studiet, hvor hun bl.a. byder gæster som Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow, Pitbull og USA’s undervisningsminister velkommen. Hun tager, ifølge traileren, virkelig fat i nogle store emner som internationale kulturer, alternativ livsstil, uddannelse, sundhed, sport, opdragelse, politik og meget mere og gøre det yderst underholdende at følge med i!

Vi glæder os til at blive underholdt ugentligt, når talkshowet løber over skærmen onsdag, torsdag og fredag. Bedøm selv i traileren til Netflix talkshowet lige her.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *