[single_post_category_name]

Baby Saint’s første møde med pressen

Når vi bliver forældre, noterer vi flittigt barnets første skridt, barnets første ord og barnets første fødselsdag, men hvis du er en Kardashian baby, formoder vi, at babybogen er noget anderledes…

Hvis du er en Kardashian baby, består de store milepæle i løbet af de første år måske i stedet af mere Kardashian-specifikke vartegn såsom barnets første optræden i “Keeping Up With the Kardashian”, barnets første sponsorerede tweet, barnets første offentlige skandale – og måske også det allermest betydningsfulde for verdens muligvis mest fulgte familie – barnets første møde med pressen, hvor af Saint West nu kan krydse det sidste af!

I sidste uge blev baby Saint spottet sammen med far, Kanye, mor, Kim, og søster, North, på Cuba. Den 5 måneder gamle baby levede op til familiens dress code, da han var iført et todelt hvidt ensemble og virkede til at være helt cool med alle de omringende fotografer, som om han på en eller anden måde vidste, at det er hans skæbne at blive flankeret af blinkende blitz’.

Tilbage i februar nåede Saint sin allerførste milepæl, da hans første offentlige foto fik mere end 3 millioner likes på Twitter.

Vi er spændte på at se mere til den lille Kardashian West fremover!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide