Eksklusivt musikvideo preview: Szhirley klar med sin nye musikvideo til singlen Splittet

Hun har holdt pause i 8 år, men sidste år kom inspirationen til at komme i studiet igen og lave ny musik. Nu er hun aktuel med denne nye single ’Splittet’, som er en fortælling fra sit eget liv om at vokse op som skilsmissebarn splittet mellem sin mor og far. Teksten er skrevet ud fra den evige søgen efter at finde sig selv i følelser af svigt og savn.

Szhirley har i forbindelse med singlen, valgt at samarbejde med Børnehjælpsdagen der hver dag, året rundt arbejder for at styrke anbragte børn og udsatte uge i Danmark.

Szhirley præsenterer selv sin nye single således:
”Med min sang ’Splittet’ lukker jeg mine lyttere ind i et følsomt univers som stikker dybt ind i min sjæl hvor jeg ofte stiller spørgsmålene: hvem er jeg? Hvad består jeg af? Og hvad kan jeg bruge det til? Disse spørgsmål som de fleste mennesker på et tidspunkt i deres liv går rundt og spekulerer over, brugte jeg til at skrive denne sang og fortælle min historie.”

Om samarbejdet med Børnehjælpsdagen:
”Med mine ‘skilsmissebarn’ oplevelser i rygsækken, blev jeg først rigtig opmærksom på hvordan det gennem livet har påvirket mig, da jeg selv blev mor i starten af 30’erne. Vi kan ikke selv vælge hvilken barndom vi har, men vi skaber selv fremtiden og former vores voksenliv, hvis vi vil. Det skal man selvfølgelig bruge nogle gode redskaber til og dér kommer Børnehjælpsdagen ind i billedet. De hjælper hver dag året rundt, børn og unge med at forberede dem på livet generelt, og give dem den ballast de ikke fik med hjemmefra. Derfor giver det så meget mening for mig at samarbejde med Børnehjælpsdagen i forbindelse med min nye single ‘Splittet’, som netop handler om at gå fra at være et brændt barn, der med tiden heler og vælger konstruktiv og positivt i stedet for negativt.”

Musikvideoen er skabt af David Adler som fortæller:
”Videoen vil have dig til at mærke det tab et knækket hjem efterlader. Den tager udgangspunkt i den splittet familie og vil vise det gennem de forladte rum af et hjem der ikke længere leves i.
Konceptet er simpelt, jeg har lagt vægt på rolige kamerature, som med glidende bevægelser tager beskueren gennem huset og de små fortællinger om familien der ikke længere er der.”

_______

Se musikvideoen søndag d. 29. Maj
kl. 12 via dette link.

_______

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og