[single_post_category_name]

What’s New: Undercut Tattoos

Tatoveringer er der mange, der får lavet, og selv om det i dag er muligt at få dem fjernet igen, er det som udgangspunkt noget, der pryder ens krop ”forever”. Inden for hårtrends er undercut en chic form for ”business in the front, party in the back”, så hvorfor ikke kombinere tatoveringer og undercut i et og samme look?

Sommerens helt store trend bliver undercut tattoos! Det er en mindre forpligtelse end en reel tatovering – håret vokser jo ud igen, hvis du hader det, mens undercuts er lidt ligesom et Kinder Æg! Umiddelbart ligner det, at du bare har fået en almindelig klipning, men så snart du sætter dit hår op, kan du afsløre et megasejt, barberet look!

Ville du turde kaste dig ud i en undercut tattoo? Vi er ikke helt sikre på, at vi er hippe og ikke mindst modige nok til at hoppe med på trenden, men flot og sexet ser det ud!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide