Nu kan du få yogaundervisning hvor du har lyst

Det kan være svært at finde tid til at dyrke yoga i en travl hverdag. Men vi ved jo alle sammen, at det er sundt og dejligt afstressende for vores krop, så burde man ikke presse det ind i kalenderen? Yogahold kan ofte være dyre, og det er heller ikke alle steder i landet, at det overhovedet er muligt at deltage i et sådant hold.

Som alt muligt andet tager det lang tid for fede koncepter at komme til Danmark. I udlandet har man længe vidst, at det her er smart. Nu kan man endelig få online yoga undervisning på DANSK med landets bedste instruktører. – JA TAK, siger vi bare!!

Yogavivo har lavet en fantastisk streaming-tjeneste, som gør det muligt at dyrke yoga, lige når DU har tid til det, og til en månedlig pris som svarer til en enkelt yogatime på hold. Du kan finde priser og læse mere HER.

Vi er lidt forelsket i tanken om, at vi kan få yoga til at passe ind i vores hverdag, i stedet for at vi skal have vores hverdag til at passe med et yogahold! Desuden er vi også lidt vilde med at det ikke tager sååå lang tid, og alligevel kommer vi ud på den anden side med god samvittighed. 

Der er ingen undskyldninger! Det er videnskabeligt bevist at Yoga er godt og afstressende for din krop. Og nu har du tilmed tid og råd til det – perfekt, ikke? 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være