Bogudgivelse: I dag udkommer Sofia Mannings ’Coaching’

’Coaching’ er en ny og gennemrevideret udgave af Mannings klassiker ’Coaching – det handler om at stille de rigtige spørgsmål’. I den nye udgave vil du finde spritnye kapitler og nye og grundlæggende værktøjer til at coache andre – og ikke mindst dig selv.

Da Sofia Manning i begyndelsen af 00’erne begyndte at coache i Danmark, var der mange, som ikke rigtigt vidste, hvad det gik ud på. Fejlagtigt forbandt de fleste af os det nok med professionelle sportsudøvere, som gjorde sig forhåbninger om at blive verdensmestre i deres respektive sportsgrene. Det handlede umiddelbart om at udvikle talenter, nå resultater og skabe succes, men sådan er det ikke længere.

Coaching handler om at identificere overbevisninger, så man enten kan slippe dem eller acceptere dem. Coaching handler om at nedbryde egne og andres barrierer og formå at skabe et personligt overskud, som er nødvendigt for, at du kan løfte blikket og se verden. På den måde kan coaching være med til at gøre ikke kun mennesket, men også verden større for det enkelte individ!

Coaching kan hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Læs mere om Sofia Manning her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide