[single_post_category_name]

Guide: Find de perfekte hvide jeans til din kropstype

Man har det lidt med hvide jeans, som man har det med sin svigermor. Du elsker hende, men I passer ikke altid sammen. Men det er blevet sommer, og de hvide jeans er tilbage i modebilledet, så vi har sat os for at guide dig til at finde de bedste hvide jeans til din kropstype!

1. Petite
Hvis du er spinkel og lille af bygning så leg med proportionerne! Flash f.eks. lidt ankel og sørg for at købe ‘skinny jeans’, så dine ben syner længere. Løse og brede bukser får nemlig dine ben til at se (endnu) kortere ud.

2. Atletisk
Er du fitness-lover og sportstypen? Så kender du sikkert problematikken med at få dine stærke muskuløse lår og lægge til at passe ned i et par jeans. Sørg for at købe et par med stræk i, hvis du ønsker at gå med ‘skinny jeans’. Ellers har du de perfekte ben til ‘straight jeans’, og så er det jo super moderne i øjeblikket!

3. Pæreformet
‘Skinny jeans’ der strammer ind omkring dine lægge og ankler, vil få din krop til at syne længere. Men hvis du har denne kropsform, så er det vigtigt at tilsætte den helt rigtig overdel til! Vælg en peplum top eller en skjorte som er stukket halvt ned i dine jeans, så det skjuler dine brede hofter bedre.

Fem kropstyper:

4. Curvy
Hvis du er en af de dejlige kvinder med massere af former så tøv ikke med at gå en størrelse op! Det skal vi faktisk næsten alle sammen, når det kommer til hvide jeans. Vælg bukser med vidde så du tilføjer endnu mere wow-effekt til din allerede sexede kurvede krop!

5. Høj
Pris dig lykkelig! Du ser nemlig hammer godt ud i ‘boyfriend jeans’ som er et garderobe-must disse dage (tro mig, vi er mange som ville ønske, at vi havde længden til det)! Hvis du er super høj, er du måske så heldig, at du ikke engang behøver at folde dem op for at flashe dine ankler.

Vi har selvfølgelig også samlet 5 helt generelle tips til dig, når det kommer til at bære hvide jeans helt perfekt for let’s face it – it’s a struggle!

Fem generelle gode råd:

1. Vælg aldrig supertyndt stof
Det siger jo næsten sig selv – ingen ønsker at flashe sin bare mås på gaden! Vælg dog heller ikke nogle jeans i alt for tykt stof, for så bliver det ulideligt for dig at have dem på i de varme sommerdage.

2. Tjek lommerne
Det er altså bare super usexet, hvis man kan se lommerne igennem stoffet så sørg altid for at hoppe i dine hvide jeans i butikken, inden du køber dem med hjem! Ligesom dine jeans heller ikke skal være for stramme om hofterne, så lommerne begynder at poppe ovenud.

3. Sørg for hvide syninger
Blå denim jeans har tildens til at have brune syninger, men det vil være alt for iøjenfaldende på dine hvide jeans, så sørg for at vælge nogle med hvide eller meget lyse syninger, så de ikke får uønsket opmærksomhed.

4. Send den aldrig til rens
De kemikaler de bruger hos renserier ender med at gøre dine hvide jeans gullige. Vær ikke bange for at plet-rense, så længe du vælger noget lyst sæbe.

5. Bær dem med en hvid top
Der er en del elegance over et helt hvidt outfit, så tøv ikke med at matche en hvid overdel sammen med dine hvide jeans!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide