[single_post_category_name]

Godt nyt til alle “Gilmore Girls”-fans

Hvis du også savner Sookie, Lisa, Rory, Lorelai og alle de andre fra Stars Hollow, så kan du godt begynde at glæde dig, for alle syv sæsoner (154 afsnit) af “Gilmore Girls” kan nemlig streames på Netflix allerede fra på fredag – jubii! Du har derfor rig mulighed for at genopfriske serien eller se alle afsnit for første gang, inden efterfølgeren til “Gilmore Girls” bliver tilgængelig på Netflix senere i år. Streamingtjenesten er netop nu i fuld gang med at producere efterfølgeren, som bliver fire film af 90-minutters varighed. 

LÆS OGSÅ: Min top 10 liste over de bedste serier

Nu ved du altså, hvad du skal tage dig til, hvis den danske sommer viser sig fra sin dårlige side. Hvis du vælger at se alle syv sæsoner fra start til slut, er der nemlig ikke færre end 112 timers underholdning! 

Her kan du se en personlig videohilsen fra Lorelai Gilmore: 


 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide