It’s Yo No Bi inviterer til Københavns hyggeligste keramikmarked!

Lørdag den 11. juni bliver der for allerførste gang afholdt keramikmarked på Litauens Plads i hjertet af Vesterbro. Det keramiske håndværk hyldes, og du vil blive introduceret til keramikkens fantastisk smukke og ikke mindst spændende verden.

Markedet har gratis entre, så tag din ven/kæreste/nabo/ægtefælle under armen og nyd en dejlig dag – hvem ved, måske finder du et unikaværk, som du absolut ikke kan leve uden!

Der vil være produkter og værker fra en lang række forskellige keramikere, heriblandt Clip Klap, Tina Marie Cph, Kristina Vildersbøll, Maja Sofie, Sara Scheel, Silje Bartolj, Maja Frendrup, Christina Friis, Mona Vander, Jeanne Oakman, Ane Schollert, C for Ceramic, Circus Clay, Yngvil Kreutzer Johnsen, Trine Ribert Larsen, KATAN Keramik, Dalila Lepirica, Helene Thing, Dorthe Hansen, Lerja ceramics, Per Bo, Annika Selmer, Helene Fridan, Mette Heinz og ikke at forglemme It’s yo no bi, som er en spritny online shop!

It’s yo no bi sælger håndlavet og unik keramik lavet af keramikere fra hele verden. Alt, der sælges på www.itsyonobi.com er nøje udvalgt og håndplukket. Selv om konceptet er nyt og banebrydende, bærer navnet dog gamle traditioner med sig. ’Yo no bi’ betyder “beauty through use”, og begrebet stammer fra en japansk bevægelse (The Mingei Movement), som for alvor fik sin opblomstring i det 20. århundrede. Her arbejdede man for at promovere produkter fra den lokale håndværker (fx keramikere) i stedet for masseproducerede og ofte billigere alternativer. Helt centralt for bevægelsen var kunstens brugsværdig, og det er det samme, der er i fokus for It’s yo no bi: Kunst som en brugsting, hvilket afspejles i online shoppens sortiment, som primært består af skåle, kopper, vaser og tallerkner – altså ting som du helt naturligt benytter i hverdagen. På den måde bliver de ting, som man køber i It’s yo no bi ikke bare en ny pyntegenstand, men en genstand, som kan bringe glæde hver eneste gang, den er i brug.

Missionen med It’s yo no bi er ikke blot at skabe endnu en online shop. Ønsket for det nye brand er i stedet at kunne hjælpe etablerede såvel som nystartede keramikere med at udvikle deres eget brand og komme frem i verden. Når du handler hos It’s yo no bi er du med til at hjælpe keramikerne, der som nævnt kommer fra forskellige steder rundt omkring i verden, da It’s yo no bi selv handler direkte med keramikeren.

Her på redaktionen stod vi alle mast sammen og praktisk talt oven i hinanden, da der blev scrollet igennem udvalget af fantastiske kopper, smukke skåle og talrige tallerkner etc. på www.itsyonobi.com (Vi kiggede på en enkelt computerskærm…) – og vi drømmer om at eje minimum én af hver genstand!

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være