[single_post_category_name]

’Lemonade’-sangerinden på citron-trip

When life gives Beyoncé lemons… laver hun et album, der vælter internettet, samler citronerne i en hårkrans, og derefter tager hun på ferie til Hawaii. 

Efter en uge med flere romantiske dates er Beyoncé og ægtemanden, Jay Z, taget til paradisøen Hawaii som en pause fra den travle hverdag. På turen har parret taget en masse søde billeder, mens de nyder den smukke havudsigt. Beyoncé har valgt et citron-tema i sin påklædning, og på flere af billederne bærer hun blandt andet en citron-hårkrans samt en matchende halskæde, hvilket selvfølgelig refererer til sangerindens hitalbum ’Lemonade’. Parrets yndige datter, Blue Ivy Carter, er også med på ferien og optræder ligeledes på mange af billederne. 

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om Beyoncé

Her kan du se et udvalg af de fantastiske billeder fra den lille families skønne sommerferie:

Den populære sangerinde går om bord i sit privatfly, mens ægtemanden, Jay Z, sprøjter champagne ud over hende fra oven i bedste Formel 1-stil.

På den eksotiske destination, Hawaii, går Beyoncé all in med citron-temaet i sin påklædning. Hun har både kjole, hårkrans, halskæde og øreringe, som alt sammen er en hyldest til sangerindens album ‘Lemonade’.

Jay Z læner sig frem for at kysse Beyoncé – hvor romantisk! 

Parrets søde datter, Blue Ivy Carter, tager en sving om med farmand, Jay Z. 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide