Fashion&Beauty

Ny dansk film i biografen i dag: Hundeliv

I dag d. 16. juni får filmen Hundeliv premiere i biografer landet over.

Hundeliv handler om den unge og selvstændige Sofia, som drømmer om at bryde med sit isolerede og trivielle liv i en lille dansk flække. Drømmen bliver pludselig konkret, da Sofia en dag presser sin mor til at røbe oplysninger om hendes biologiske far. Da chancen byder sig flygter hun sammen med sin halvsøster for at finde den far hun aldrig har kendt. Men pigerne må hurtigt sande, at drøm og virkelighed ikke altid følges ad.Foto: Mike Kollöffel

I hovedrollerne ses Julie Brochorst Andersen, Simone Lykke og Alexandre Willaume. Hundeliv er et bittersødt drama om at være på jagt efter en familie. Filmen er rørende og spændende med humoristiske momenter, en stærk historie om at tage sagen i egen hånd.

LÆS OGSÅ: Mød Simone & Julie: Skuespillerinderne fra HundelivFoto: Mike Kollöffel

Det er et nystartet produktionsselskabet som står bag Hundeliv, 88miles. Selskabet er stiftet af producer Marco Krall Lorenzen og instruktør René Frelle Petersen. Hundeliv er René Frelle Petersens første spillefilm som instruktør og manuskriptforfatter.Udover hovedrollerne ses også Camilla Bendix, Henning Valin, Bjarne Henriksen, Allan Hyde m.fl.

Hundeliv er et anderledes bud på et dansk drama med to dejlige og dygtige piger i hovedrollerne.

Team ChriChri har taget en snak med de to skuespillerinder, læs interviewet her.

Psst.. Du kan bestille billetter og læse mere om filmen her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *