Ny dansk film i biografen i dag: Hundeliv

I dag d. 16. juni får filmen Hundeliv premiere i biografer landet over.

Hundeliv handler om den unge og selvstændige Sofia, som drømmer om at bryde med sit isolerede og trivielle liv i en lille dansk flække. Drømmen bliver pludselig konkret, da Sofia en dag presser sin mor til at røbe oplysninger om hendes biologiske far. Da chancen byder sig flygter hun sammen med sin halvsøster for at finde den far hun aldrig har kendt. Men pigerne må hurtigt sande, at drøm og virkelighed ikke altid følges ad.Foto: Mike Kollöffel

I hovedrollerne ses Julie Brochorst Andersen, Simone Lykke og Alexandre Willaume. Hundeliv er et bittersødt drama om at være på jagt efter en familie. Filmen er rørende og spændende med humoristiske momenter, en stærk historie om at tage sagen i egen hånd.

LÆS OGSÅ: Mød Simone & Julie: Skuespillerinderne fra HundelivFoto: Mike Kollöffel

Det er et nystartet produktionsselskabet som står bag Hundeliv, 88miles. Selskabet er stiftet af producer Marco Krall Lorenzen og instruktør René Frelle Petersen. Hundeliv er René Frelle Petersens første spillefilm som instruktør og manuskriptforfatter.Udover hovedrollerne ses også Camilla Bendix, Henning Valin, Bjarne Henriksen, Allan Hyde m.fl.

Hundeliv er et anderledes bud på et dansk drama med to dejlige og dygtige piger i hovedrollerne.

Team ChriChri har taget en snak med de to skuespillerinder, læs interviewet her.

Psst.. Du kan bestille billetter og læse mere om filmen her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være