Nyd kolde øl & god musik imens du shopper tøj til din kæreste

På fredag den 10. juni kan den nye herretøjsbutik STAARE endelig slå dørene op og byde århusianerne velkommen i den supercool kælder i Tordenskjoldsgade på Trøjborg i Aarhus. I anledning af åbningen inviterer de til åbningsfest med kolde øl, lækre toner og gode åbningstilbud. På åbningsdagen vil der være en Goodiebag til de første 20, der laver en handel i butikken – what’s not to like?

STAARE er en herretøjsbutik med fokus på upcoming designere, som har et tvist af noget, man ikke har set før. Om butikken udtaler ejeren, Gustav Novak, selv følgende:  ”Butikken har fokus på nye designere, der er innovative, og som ikke er bange for at gøre noget anderledes for at kunne skille sig ud fra mængden. Butikkens koncept er at bringe nye aktører på banen med et tvist af personlighed”.

Udover at bringe nye designere på banen, har Gustav også sit eget mærke, GUSTAV NOVAK, som vil fremgå i butikken. Det er et mærke, der ønsker at udfordre folks stil og som har kant og holdninger til modeverdenen.

.. Så hvis kolde øl i sommervarmen, god musik og goodiebags lokker, så tag din kæreste, bror eller andet mandfolk under armen og besøg Aarhus’ nye seje dreng i klassen 😉

Hvor?
Staare
Tordenskjoldsgade 64
8200 Aarhus N.

Hvornår?
Fredag d. 10. juni fra kl. 10.00-18.00

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide