Shop ChriChri går nye veje: Få din rabatkode her!

Facts

Spar 15% ugen ud!

Da vi har noget nyt i ærmet, gør vi hovedrent på Shop ChriChri! Du kan derfor med koden:

SHOP15
______

kan spare 15% på HELE shoppen – uden undtagelser.

Gå til shoppen lige her 

Koden gælder ugen ud (t.o.m. d. 26/6)

Måske har du shoppet på Shop ChriChri før – måske har du ikke. Men lige meget hvad, så vil du ikke misse det her! 

Efter knap 2 år med Shop ChriChri har vi lært utrolig meget om dét at drive en webshop. Vi er blevet endnu klogere, nye idéer har fået lov at vokse, og nu er tiden inde til at afsløre, at der her efter sommerferien kommer til at ske noget helt nyt!

Men lige præcis hvad, må du vente med lidt endnu… Indtil da kan du spare 15% på vores nyrenoverede shop med rabatkode SHOP15

Rengørings-mode
Vi er lige nu i fuld gang med at gøre fuldstændig hovedrent på webshoppen, og vi kan godt afsløre, at der kommer helt andre boller på suppen meget snart! Vi vil ikke afsløre mere endnu, men du kan følge vores oprydning på Facebook og Instagram de kommende uger. Vi kan love, at det vi har i vente bliver så godt – og vi glæder os vanvittigt meget til at præsentere det hele for jer!

Shoppen har fået ansigtsløft
Som du måske allerede har lagt mærke til, er der sket en masse på shoppen de sidste par dage. Vi har ryddet godt og grundigt op på vores lager, lagt alt online, fjernet alt det vi ikke har, redesignet shoppen og ganske enkelt fået opdateret, sorteret og kategoriseret alt godt og grundigt. Du kan se nogle af ændringerne herunder:

 

 

Produktoversigt før ændringer
____________

Produktoversigt efter ændringer
____________

Gratis fragt
Vi har valgt at fjerne fragtomkostningerne fuldstændig på alle ordrer over 500 kr. Så nu er det slut med overraskelser ved checkout. Der er nu en fast fragtpris på 39 kr. på alle ordrer under 500 kr. – og ellers er det helt gratis. Enkelt og ligetil.

Hold øje med Shop Teamet
Du vil i den kommende tid kunne holde dig oprydnings-opdateret på bl.a. Facebook, Instagram og igennem vores newsletter. Der vil blive udloddet små gaver og være konkurrencer undervejs – og sidst men ikke mindst, så giver vi jer indblik i, hvordan man får ryddet op og strømleanet en webshop, som var begyndt at minde om en lille rodebutik. Og ja vi indrømmer gerne vores fejl! Vi har begået mange undervejs – men vi har lyttet til jer og nu begynder en ny shop-æra for os.

Vi glæder os til at fortælle jer mere og vi håber I vil være med!

XXX
Shop Teamet

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og