[single_post_category_name]

Bag om ChriChri’s nye hjertebarn: &Copenhagen

Yay! Nu er der ikke længe til at vi præsenterer jer for ChriChris nye lille hjertebarn. Vores splinternye webshop, som vi har døbt &Copenhagen. En shop som, udover at forhandle nøje udvalgte yndlingsprodukter fra andre leverandører, også vil lancere helt nye produkter i eget navn – og du kan godt begynde at glæde dig. For det bliver rigtig godt!

LÆS OGSÅ: ChriChri åbner helt ny webshop til august!

Skandinavisk, feminint og budgetvenligt
Stilen er enkel og skandinavisk. Den er underspillet, men har alligevel noget feminin girlpower over sig, hvor der er kælet for detaljerne. Designteamet bag &Copenhagen kigger de internationale modehuse og boligstylister over skulderen og fortolker tidens tendenser i sit eget Copenhagen’ske sprog, samtidig med at de beholder de budgetvenlige priser, som du kender så godt fra Shop ChriChri.

Når vi åbner, vil du kunne shoppe et mindre, eksklusivt udvalg af nye produkter fra &Copenhagen, og derefter vil vi løbende – og ofte – komme med nyheder til jer!

____________
Et sneak peek bag om produktions-kulisserne

 

Hvorfor “&Copenhagen”?
Shoppen vil primært fokusere på accessories – ”that little extra something”, som gør så stor en forskel. Et helt almindeligt sæt tøj kan rejse sig op på usete niveaer med de rigtige sko, det smukke smykke eller den lækre taske til. Det handler om at dresse up og down! En gammel slidt sofa kan blive super trendy med nye puder og et par lækre billeder på bagvæggen. Det er det lille “&” som du tilfører din hverdag, der gør den store forskel. Og dette lille “&” er født og opvokset i København, der også er hovedstaden i det land, som er så eminent og kendt for god stil. Det er vi stolte af. Og derfor skulle byen med i vores navn.

Shop amok og få store rabatter lige nu
Indtil vi åbner op d. 15. august, kan du shoppe amok på Shop ChriChri, som jo snart lukker ned og gør plads til de nye varer, ved at sælge ud med op til 80% rabat. Wuhuuu!

 

God shoppelyst!

____________
Følg allerede @andcopenhagen på vores Instagram og Facebook, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med nyheder, konkurrencer m.m.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide