ChriChri åbner helt ny webshop til august!

Facts

Modtag et gavekort på 100 kr. til Shop ChriChri lige her, så du kan hjælpe os med at få tømt vores lager!

_______

Følg &CopenhagenInstagram lige her

– Shop ChriChri bliver til &Copenhagen d. 15. august.

Vores store rabat-oprydningsfest på Shop ChriChri er nok ikke gået ret mange ChriChri-næser forbi. Vi har også tidligere løftet sløret for, at det skyldes, at vi er gået rengørings-amok på vores lager, fordi vi gør plads til noget helt nyt, som løber af stablen den 15. august.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du shoppe-amok lige nu! 

Vi kan nu endelig helt officielt afsløre at vores nuværende webshop Shop ChriChri lukker ned, og at en helt ny åbner op. Shoppens nye navn bliver fra d. 15. august &Copenhagen og kommer til at indeholde en masse nye, uundværlige produkter! Produkterne bliver vores helt egne, som er nøje udvalgt af Christiane og designet af hendes team.

Hvem det team er, og sneak peaks til, hvilken type produkter, der helt præcist er tale om – det kan vi ikke afsløre helt endnu 😉

Men følg med her på ChriChri, hvor vi løbende giver vores kære medlemmer et mere fyldestgørende indblik i vores nye webshop-univers – we cant wait!

Indtil da, så shop amok i de skønne og vilde tilbud lige her på Shop ChriChri imens der stadig er varer tilbage. Der er besparelser på helt op til 80% på mange af vores varer!

Du kan også allerede nu følge @andcopenhagen på Instagram, hvor vi løbende vil opdatere. 

 

XXX
Shop ChriChri teamet

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og