Se Caitlyn Jenner i ny kampagnefilm for H&M

 

Fra i dag kan du købe sportskollektionen “For Every Victory” i H&Ms butikker samt online. I forbindelse med udgivelsen har H&M lavet en kampagnefilm! For Every Victory hylder troen på sig selv og sportens evne til at ændre menneskers liv. 

”Jeg tror på sportens magt til at bringe positive ændringer i menneskers liv. Dette er grunden til, at jeg er så stolt over at være en del af For Every Victory-kampagnen, da den minder mig om den styrke og tapperhed folk overalt i verden besidder, når de skal være deres sande jeg og overkomme enhver forhindring, de møder,” siger Caitlyn Jenner, tidligere OL guldvinder i tikamp, som havde modet til at forsvare sin sande identitet og som medvirker i denne film.

LÆS OGSÅ: Hvilke kendte stjerner støtter hvilke præsidentkandidater?

Filmen inkluderer desuden karakterer som Chelsea Warner, en gymnast som aldrig lod Downs Syndrom begrænse hendes fremskridt; surferen Mike Coots, som stadig surfer, selvom han mistede det ene ben, da han blev angrebet af en haj; og bokser Namibia Flores, som har kæmpet mod fordomme for at forfølge sine drømme. Medvirkende i filmen er også rugbyholdet King Cross Steelers, som har hjulpet til med at ændre opfattelsen af seksuel orientering indenfor sport; et kvindeligt skaterhold, som betragter deres sport som et universalt sprog og som en form for kreativ udtryksform; samt Jose Aballi, som ikke vil lade nogen forhindringer ødelægge hans drøm om at blive professionel baseballspiller.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner skifter navn!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet