[single_post_category_name]

Se Caitlyn Jenner i ny kampagnefilm for H&M

 

Fra i dag kan du købe sportskollektionen “For Every Victory” i H&Ms butikker samt online. I forbindelse med udgivelsen har H&M lavet en kampagnefilm! For Every Victory hylder troen på sig selv og sportens evne til at ændre menneskers liv. 

”Jeg tror på sportens magt til at bringe positive ændringer i menneskers liv. Dette er grunden til, at jeg er så stolt over at være en del af For Every Victory-kampagnen, da den minder mig om den styrke og tapperhed folk overalt i verden besidder, når de skal være deres sande jeg og overkomme enhver forhindring, de møder,” siger Caitlyn Jenner, tidligere OL guldvinder i tikamp, som havde modet til at forsvare sin sande identitet og som medvirker i denne film.

LÆS OGSÅ: Hvilke kendte stjerner støtter hvilke præsidentkandidater?

Filmen inkluderer desuden karakterer som Chelsea Warner, en gymnast som aldrig lod Downs Syndrom begrænse hendes fremskridt; surferen Mike Coots, som stadig surfer, selvom han mistede det ene ben, da han blev angrebet af en haj; og bokser Namibia Flores, som har kæmpet mod fordomme for at forfølge sine drømme. Medvirkende i filmen er også rugbyholdet King Cross Steelers, som har hjulpet til med at ændre opfattelsen af seksuel orientering indenfor sport; et kvindeligt skaterhold, som betragter deres sport som et universalt sprog og som en form for kreativ udtryksform; samt Jose Aballi, som ikke vil lade nogen forhindringer ødelægge hans drøm om at blive professionel baseballspiller.

LÆS OGSÅ: Kris Jenner skifter navn!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide