[single_post_category_name]

You Go Girl: Jennifer Aniston er ‘sick & tired’ af nutidens kvindeideal

Vi har ALTID været VILDE med Jennifer Anniston, hun er en kæmpe inspirationskilde og en fantatiske skuespillerinde – og nu beviser hun igen, at hun er lige så smuk indeni som udenpå.

“Lad mig starte med at sige, at dét, at tage sladder op, aldrig er noget, jeg før har gjort. Jeg gider ikke bruge energi på løgne, men jeg vil gerne deltage i en større debat, som allerede er begyndt, og som er nødt til at fortsætte.” Udtaler Jennifer Aniston i hendes debatindlæg på Huffington Post i tirsdags. Hun er nemlig blevet alvorlig træt af at skulle stå til ansvar over for medierne, hver gang hun har en smule oppustet mave efter sin frokost.

Man kan nok forestille sig, hvor tit Jennifer er blevet stillet spørgsmålet “Er du gravid?”, især fordi hun efterhånden er oppe i årerne, og folk forventer, at kvinder skal bære et barn på et eller andet tidspunkt i deres liv. Men Jennifer understreger netop, at man ikke nødvendigvis skal være mor eller have en mand i sit liv for at være lykkelig – og vi kunne ikke være mere enige! YOU SAID IT GIRL!

Jennifer bliver bakket op af manden, Justin Theroux, som netop har været vidne til alle de utallige historie og rygter om graviditet hos hans kone, bare fordi hun / de ikke har fået børn.  “Vi er fuldendte med eller uden en partner, med eller uden et barn. Vi må selv bestemme, hvad der er smukt, når det kommer til vores krop. Vi behøver ikke at være gift eller være mødre for at være fuldendte. Vi bestemmer selv, hvordan vi vil leve lykkeligt til vores dages ende.” understreger Jennifer yderligere.

“Vi er fuldendte med eller uden en partner, med eller uden et barn. Vi må selv bestemme, hvad der er smukt, når det kommer til vores krop. Vi behøver ikke at være gift eller være mødre for at være fuldendte. Vi bestemmer selv, hvordan vi vil leve lykkeligt til vores dages ende.”

Budskabet om at piger ikke er kønne, medmindre de er utroligt tynde, at de ikke fortjener vores opmærksomhed, medmindre de ligner en supermodel eller en skuespiller på forsiden af ​​et magasin, er noget vi alle sammen køber”, fortsætter hun.

Så dagens budskab må uden tvivl være – BE YOU! Brug dit liv og din tid lige præcis som DU ønsker det! Ingen skal bestemme hvordan du skal leve dit liv, eller hvordan du skal se ud. 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide