Kult-serier på Netflix

Du kan godt begynde at gøre sofaen parat og finde popcornene frem! Netflix har nemlig de bedste nyheder til dig.

“Star Trek” vender tilbage

Så er der godt nyt til alle “Star Trek”-fans! Den ikoniske serie får nemlig premiere på Netflix til januar godt 11 år efter, at det sidste “Star Trek”-afsnit rullede over skærmen. De helt nye afsnit af serien bliver tilgængelige i Danmark blot 24 timer efter sendetidspunktet i USA. Produktionen af den nye serie sættes i gang i september i år. Streamingtjenesten har yderligere annonceret, at alle 727 “gamle” afsnit af “Star Trek” kan ses ved udgangen af 2016. Du kan altså blandt andet glæde dig til “Star Trek: The Original Series” og “Star Trek: The Next Generation”.

LÆS OGSÅ: Godt nyt til alle “Gilmore Girls”-fans

Anden sæson af “Making a Murderer”

Flere millioner sad klistret til skærmen, da første sæson af “Making a Murderer” blev tilgængelig på Netflix tilbage i de kolde vintermåneder. Nu bekræfter streamingtjenesten, at den populære ‘true crime’-serie vender tilbage med sæson nummer to. Det er ligeledes blevet bekræftet, at optagelserne allerede er gået i gang. Vi glæder os endnu en gang til at følge Steven Avery og Brendan Dassey i kampen mod det amerikanske retssystem.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide