[single_post_category_name]

Pokémon GO – What’s the fuss about?

Du har med sikkerhed allerede hørt en masse om det ”nye” Pokémon GO spil, som netop er landet i Danmark. Allerede inden det egentlig kom til Danmark, downloadede danskerne app’en med et ”falsk” amerikansk Apple-id. Alle medier begyndte snakke om det, og rygterne går også på, at der er flere, som er kommet til skade i trafikken pga. spillet. Nu kan app’en endelig downloades i Danmark, og danskerne er helt vilde. App’en er allerede mere populær end dating-app’en ”Tinder”!!
Det ville vist ikke være helt forkert at sige, at det er én af de mest hypede apps til dato! 

Helt grundlæggende handler Pokémon GO om, at man skal samle og fange Pokémonner i sit lokalområde ved fysisk at bevæge sig rundt med sit kamera i telefonen. Ja – man drager ud på livets vej med et enkelt mål og en vilje af stål, som Pokémon-sangen så smukt lyder 😉

Ud over pokémonnerne vil du også støde på såkaldte Pokéstops, hvor du kan samle forskellige objekter, som senere kan hjælpe dig i kampen mod pokémonnerne. Derudover vil du støde på gyms, hvor du kan træne dine pokémonner og dyste mod andre spillere. 

 

Tips & Tricks til Pokémon GO: 

 

Hvis det her hype ikke er skørt, så ved vi ikke hvad er!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide