Åbningen af &Copenhagen: OMG – det er jo lige om lidt!

Facts

Den 14. august lukker Shop ChriChri ned og d. 15. august slår vi i stedet dørerne op til vores helt nye webshop, &Copenhagen.

Bag &Copenhagen finder du ChriChri’s editor-in-cheif, Christiane Schaumburg-Müller, co-founder Julie Vibe Eilersen, og deres håndplukkede designteam med Julie Randazzo i spidsen som Creative Director.

Holdet har længe arbejdet på deres nye webshop-univers, som meget snart får lov at se dagens lys!

_________

Følg @andcopenhagen lige her på Instagram og Facebook

Så skriver vi d. 3. august, og det er så dejlig spændende, men også vildt nervepirrende, at vi er gået ind i den måned, hvor vi skal lancere vores nye webshop &Copenhagen! 

Hver eneste dag føles som om den er overstået i løbet af et par timer – og kalenderen tæller ned  – og nu siger den, at der kun er 12 dage til launch! Hvor blev tiden af? Og hvorfor er to-do-listen så kilometerlang? Vi mangler stadig de sidste foto shoots med seje modeller, godkendelse af produkter, som er på vej hjem, nye ansatte, som ikke helt er fundet endnu og meget meget mere.

 LÆS OGSÅ: Bag om ChriChri’s nye hjertebarn: &Copenhagen

&Copenhagen har været over et år undervejs, og Christiane og jeg har siddet sene aftner og nætter med kaffe og laptops og brainstormet os frem til det som meget snart er virkelighed. Og forventningerne er høje. Både fra os, men vi begynder også at mærke, at omverdenen har øjnene på os, så det hele føles som en stor eksamen. Ikke en tysk grammatikeksamen. Men alligevel.

Når det så er sagt, så er der stadig en stålfast tro på, at I vil tage godt imod det. Vi har vores fantastiske team, med Julie Randazzo (kreativ chef) i spidsen, og vi har nogle gode launch-produkter klar på vores lager – og endnu flere på vej, til når vi har launchet! Vores lagermedarbejdere står parat til at sende jeres ordrer ud hver eneste dag, og er sat helt ind i, hvordan de skal pakke ordren, være detaljeorienterede og ruppe neglene for at få det hele ud af døren, så vi kan levere hurtigt. For jeg elsker personligt at shoppe på nettet – men når noget er lagt i kurven, så vil jeg meget gerne have det i min postkasse næste dag. Og den slags utålmodige netshoppere, tror jeg der er mange af derude. Ikke sandt?

LÆS OGSÅ: ChriChri åbner helt ny webshop til august!

Jeg tør godt med sommerfugle i maven stå helt fast på, at I skal glæde jer. 

Og husk at Shop ChriChri, med åbningen af &Copenhagen, lukker ned, så det er nu du kan opnå rigtig store rabatter på shoppen – men du skal skynde dig – for det går stærk og meget er ved at være udsolgt.

 

God shoppelyst!

______________________

Følg allerede @andcopenhagen på vores Instagram og Facebook, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med nyheder, konkurrencer m.m. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og