Calvin Klein får ny, anerkendt kreativ direktør 

Det amerikanske modehus Calvin Klein som blev grundlagt helt tilbage i 1968 har nu offentliggjort, at den belgiske modedesigner Raf Simons skal være deres nye CCO(‘Chief Creative Officer’).

Siden april 2016 meddelte modehuset Calvin Klein, at både dame – herredesignerne forlod brandet. Men efter samtlige rygter, som har floreret rundt på diverse sociale medier, om hvem der skulle overtage styringen hos Calvin Klein, har de langt om længe fundet den helt rette kandidat til posten. Raf Simons har også sit eget modehus i samme navn, som han grundlagde tilbage i 1995, hvor hans stil er en bladning af fransk og europæisk og han har ikke være tilknyttet et modehus siden Dior i 2015. Det er et ikke et tilfældigt valg, som Calvin Klein har truffet i forbindelse med deres nye CCO. Raf Simons har nemlig et langt og imponerende C.V. Udover sit eget modehus har han nemlig også været kreativ direktør hos modehuset Jil Sander i 2005, som han forhold i 2012 til fordel for det franske Haute Couture modehus Dior. 

Diors Fall/Winter 2012 Haute Couture modeshow.

LÆS OGSÅ: Ny taskekollektion fra By Malene Birger sælges først på Boozt.com

Grundlæggeren Mr. Calvin har været den eneste designer igennem Calvin Kleins eksistens, som har styret modehuset helt alene. Derfor får Raf Simons den store ære hos Calvin Klein, at sidde på den mest præstisfyldte og anerkendte stilling, og sørg for, at ”alle skibene som bliver fragtet ud også kommer sikkert hjem i havn igen”. Calvin Kleins øvrige ansatte skal derfor rapportere direkte til ham, så Raf kan holde styr på tropperne.

Foto: David X Prutting/BFA/REX / All Over Press  Sangerinden Rihanna og Raf Simons.

I forvejen er Raf Simons en anerkendt, succesfuld og respekteret designer i modebranchen, da han har flere kendisser f.eks. sangerinden Rihanna, musikerne A$AP Rocky og Kanye West, modedesignerne; Riccardo Tisci chefdesigner for Givenchy, Alber Elbaz, chefdesigner for Lanvin og Azzedine Alaïa chefdesigner for Alaïa. Samt skuespillerinden Jennifer Lawrence, som er hans største fans og følger ham igennem tykt og tyndt. Det bliver utroligt interessant at se, hvad Raf Simons kan tilføje eller forny ved Calvin Kleins kommende kollektioner. Hans første show bliver fremvisningen af 2017’s efterårs- og vinterkollektion under New York Fashion week.

LÆS OGSÅ: Åbningen af &Copenhagen: OMG – det er jo lige om lidt!

Vi glæder os på redaktionen til, at finde vores nye must-haves, når Calvin Kleins 2017’s efterårs- og vinterkollektion lander i butikkerne i Danmark.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er