Kim Kardashian på ferie i Mexico: Se Kims smukke badetøj & twerking moves

Det er ikke alle, der er færdige med at holde en velfortjent sommerferie – Kim Kardashian nyder nemlig livet på de mexicanske strande ved Punta Mita, hvor hun har ført sig frem i sexede bikinier og smukke badedragter.
Twerking på de sociale medier

Udover at vise sine lækre strand outfits frem på de sociale medier, så har realitystjernen også prøvet kræfter med at twerke, og man må sige at hun har ret godt styr på det. Til dem af jer som følger Kim på Snapchat eller Instagram, har måske allerede set Kims twerking, hvis ikke, så kan I se det lige her: 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide