[single_post_category_name]

L.O.C. er ude med nyt album & fire unikke koncerter

Så er det godt nyt fra rapperen L.O.C. – han kommer nemlig med fire unikke koncerter i landets fire største byer og så er han desuden ude med et helt nyt album!

D. 28. oktober 2016 er det 15 år siden L.O.C. udsendte sit nu legendariske debutalbum ”Dominologi”. Det markerer landets største rapper med fire unikke koncerter i landets fire største byer og det nye album, der bærer titlen ”ANNO XV”.

Ikke alene vender L.O.C. tilbage til Virgin Records og genåbner det pladeselskab, hvorpå han startede sin karriere, han vender også tilbage med nyt materiale – produceret med både tidligere og nye samarbejdspartnere.

Det nye album ANNO XV

”ANNO XV” er sangerens 10. album i en lang hæderkronet række af sange prydet med multiplatin- og guldsælgende albums, en karriere der startede for næsten 20 år siden med en gruppe venner, der mødtes over nogle beats i postnummeret 8210. Et postnummer der sidenhen er blevet synonym for århusiansk hiphop.

Det nye album er en opsamling med intet mindre end 27 hits der spænder over en mere end femten år lang karriere. Dertil har han indspillet 3 nye sange, inkl. den nye single ”Ti Fod Høj”.

Fire unikke koncerter & en Greatest Hits opsamling

Det hele kulminerer nu på en Greatest Hits opsamling der udkommer d. 28. oktober og en efterfølgende turné, hvor rapperen performer selvsamme udgivelse i dets fulde længe – samtlige 30 numre– performet fra A til Z i deres fulde længde i en sand hitparade af radiobaskere og publikumsfavoritter. Nedenfor kan I se hvornår L.O.C holder koncert i din by:

30. November: København, Falconér Salen

1. December: Odense, Arena Fyn

2. December: Aalborg, Aalborg Hallen

3. December: Aarhus, SCC


Forsalget til de fire koncerter og den eksklusive deluxe udgave af Anno XV 2CD’en starter onsdag d. 31. august kl. 10:00 via Ticketmaster.dk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide